Endüstriyel sarkıt modeller

Kumaş kablo ahşap aparatlı tel aydınlatma imalatı arg-261116-1919

Kumaş kablo ahşap aparatlı tel aydınlatma imalatı özel tasarım cafe restoran halatlı vintage aydınlatma modelleri uygulama alanlarında özel tasarım el yapımı telli tekliler olarak baır eskitme bakır rengi aplik sarkıt olarak imal edilebilir. ürünlerimiz tamamen el yapımıdır. vintage aydınlatma dekoratif aydınlatma alanlarında kullanılabileceğiniz iç mimarların projelerinde uygulanabilir özel tasarım Kumaş kablo ahşap aparatlı aydınlatma halat kablo imalatı olarak imalatı yapılır.

Halat aydınlatma  modelleri imalatı istenilen ölçülerde cafe aydınlatması restaurant aydınlatması özel tasarım aplik imalatlarının kullanılacağı endüstriyel aplik aydınlatma tasarımlarının seçildiği alanlarda kullanılabilir. dekoratif aydınlatma, vintage aydınlatma iç mimari aydınlatma alanlarında kullanabilirsiniz. Mimari aydınlatma projelerinde kullanılacak olan iç mimarların tasarladıkları ürünlerin imalatını gerçekleştiriyoruz. Halatlı aydınlatma verilen aydınlatma ölçülerine yaklaşık ölçülere getirildikten sonra istenilen renk (RAL) kodlu boyama işlemi için hazır hale getirilir. sonrasında özel sistem astarlama sistemine girerek sonrasında aydınlatma imalatının boyama işlemi gerçekleşir. Halatlı aydınlatma boyanan alan üzerine halatların sarılmasından sonra hazır hale gelir. Uygun renklerin uygulanmasından sonra müşterilerimiz ile istişare ederek sonrasında hatalar ile karşılaşmamak için renk analizi yapılır. Çeşitli alanlarda kullanılacak aydınlatma imalatı ürünlerimiz. istenilen kumaş kablo renkleri ile kablo ölçüleri ve bağlantı aparatları uygun ölçülerde kesilerek uygulama işlemine başlanır.

Retro veya vintage özel tasarım aydınlatma imalatımız, iç mimari aydınlatma alanlarında çeşitli mekanları süsleyerek sizlerin ve bizlerin memnuniyetini kazanır. Her alanda aydınlatma konusunda retro vintage su borusu aydınlatma özel mekan aydınlatma imalatında sizlerin isteği doğrultusunda mimari aydınlatmalarımızı özel mekanlara taşımaktan gurur ve sevinç duyuyoruz.

See our other portfolio

Related Projects

Cafe restoran aydınlatma modelleri krom eskitme-ARG-8717-5

cafe bar restoran aydınlatma

Tekli Siyah Sarkıt Sıvama Vintage Retro Cafe Restoran Aydınlatma İmalatı Arg-0917-46

cafe bar restoran aydınlatma

Endüstriyel aydınlatma sarkıt Arg-60323

Endüstriyel sarkıt modeller

Kolye Aydınlatma Özel Mekan Butik Tekli Tasarım Aydınlatma ARG-871717

cafe bar restoran aydınlatma