APLİK MODELLERİ, LAMBADER MODELLERİ

Dekoratif ayaklı lambader modeli 5031719

Dekoratif ayaklı lambader modeli istenilen uzunluklarda imalatı mevcuttur. cafe aydınlatma restaurant duvar aplik otel duvar aplik veya özel tasarım dekoratif vintage aplik olarak kullanabileceğiniz alanlara uygun ölçülerde imalatımız vardır.

Uygun renklerin uygulanmasından sonra müşterilerimiz ile istişare ederek sonrasında hatalar ile karşılaşmamak için renk analizi yapılır. Çeşitli alanlarda kullanılacak aydınlatma imalatı ürünlerimiz. istenilen kumaş kablo renkleri ile kablo ölçüleri ve bağlantı aparatları uygun ölçülerde kesilerek uygulama işlemine başlanır.

Proje duvar aplik aydınlatma ölçülere göre özel ebatlarda duvar aydınlatması imalatı mevcuttur. duvar aydınlatması ihtiyacı duyabileceğiniz tüm alanlarda kolaylıkla uygulanır ve dekoratif metal çubuklu duvar aydınlatması istediğiniz renkte ral kodu belirttiğinizde imalatı yapılır.

Retro veya vintage özel tasarım aydınlatma imalatımız, iç mimari aydınlatma alanlarında çeşitli mekanları süsleyerek sizlerin ve bizlerin memnuniyetini kazanır. Her alanda aydınlatma konusunda retro vintage su borusu aydınlatma özel mekan aydınlatma imalatında sizlerin isteği doğrultusunda mimari aydınlatmaları mızı özel mekanlara taşımaktan gurur ve sevinç duyuyoruz.

See our other portfolio

Related Projects

Endüstriyel aplik imalatı 5031646

APLİK MODELLERİ

Endüstriyel Masa Lambası

Endüstriyel aplik modelleri

mila lambader modeli

LAMBADER MODELLERİ

otel aplik modeli-ARG-ANKA

APLİK MODELLERİ