MASA LAMBASI MODELLERİ

Masa Lambası Tripot Model Siyah 5031610

Masa Lambası Tripot Siyah,  siyah beyaz veya istenilen renklerde imalatımız mevcuttur.  malzeme metal ve kumaş abajur şapkası olarak belirlenir. cafe aydınlatma restaurant aydınlatma dekoratif aydınlatma ihtiyacı mekanlarda özel tasarım aydınlatma imalatı ihtiyacınızda istenilen modelleri imalatını yapıyoruz.

Uygun renklerin uygulanmasından sonra müşterilerimiz ile istişare ederek sonrasında hatalar ile karşılaşmamak için renk analizi yapılır. Çeşitli alanlarda kullanılacak aydınlatma imalatı ürünlerimiz. istenilen kumaş kablo renkleri ile kablo ölçüleri ve bağlantı aparatları uygun ölçülerde kesilerek uygulama işlemine başlanır.

Retro veya vintage özel tasarım aydınlatma imalatımız, iç mimari aydınlatma alanlarında çeşitli mekanları süsleyerek sizlerin ve bizlerin memnuniyetini kazanır. Her alanda aydınlatma konusunda retro vintage su borusu aydınlatma özel mekan aydınlatma imalatında sizlerin isteği doğrultusunda mimari aydınlatmalarımızı özel mekanlara taşımaktan gurur ve sevinç duyuyoruz.

See our other portfolio

Related Projects

Masa Lambası Modeli/ARG-AST-15

MASA LAMBASI MODELLERİ

Masa lambası ARG-2985

MASA LAMBASI MODELLERİ

Endüstriyel Masa Lambası

Endüstriyel aplik modelleri