MENU

Sarkıt aydınlatma imalatı Arg-150311

0
0
0

Sarkıt aydınlatma imalatı cafe aydınlatma restoran aydınlatma, özel aydınlatma imalatı olarak istenilen mekan ve alanlarda istenilen renklerde imalatı mevcuttur. dış mekan aydınlatma olarak kamelya aydınlatma meranda aydınlatma yat aydınlatma tekne aydınlatma ve daha bir çok alanda kullanılacak bu aydınlatma modeli dört ayrı model metal sıvama şeklinde üretilerek ara bağlantı elemanı ile montajı yapılır.

Uygun renklerin uygulanmasından sonra müşterilerimiz ile istişare ederek sonrasında hatalar ile karşılaşmamak için renk analizi yapılır. Çeşitli alanlarda kullanılacak aydınlatma imalatı ürünlerimiz. istenilen kumaş kablo renkleri ile kablo ölçüleri ve bağlantı aparatları uygun ölçülerde kesilerek uygulama işlemine başlanır.

Cafe restoran otel aydınlatma ölçülere göre özel ebatlarda duvar aydınlatması imalatı mevcuttur. tavan aydınlatması ihtiyacı duyabileceğiniz tüm alanlarda kolaylıkla uygulanır ve dekoratif Cafe restoran otel aydınlatma istediğiniz renkte ral kodu belirttiğinizde imalatı yapılır.

Retro veya vintage özel tasarım aydınlatma imalatımız, iç mimari aydınlatma alanlarında çeşitli mekanları süsleyerek sizlerin ve bizlerin memnuniyetini kazanır. Her alanda aydınlatma konusunda retro vintage su borusu aydınlatma özel mekan aydınlatma imalatında sizlerin isteği doğrultusunda mimari aydınlatmaları mızı özel mekanlara taşımaktan gurur ve sevinç duyuyoruz.

 

Leave a Comment!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir